Holivudski glumac Ašton Kučer: Ruski mediji lažu, Ukrajina ne želi ratovati
Twitter

Holivudski glumac Ašton Kučer: Ruski mediji lažu, Ukrajina ne želi ratovati

Glumac Ašton Kučer koji je prije nekoliko je dana na društvenim mrežama iskazao podršku Ukrajini, rodnoj zemlji svoje supruge Mile Kunis, sada je na Twitteru poslao poruku Rusima.

 - Ako poznajete nekoga iz Rusije, nazovite ga i recite mu da im njihovi mediji lažu. Ukrajina ne želi ratovati, samo ne žele Putinovu vladu i ne žele biti okupirani -  napisao je glumac.

 

w873

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.