Božović: DF pravio koaliciju u Beranama bez SNP-a
Jelena Božović, Foto: Dan

"Neodlučna politika SNP-a na državnom nivou ne preporučuje tu partiju za koaliciju"

Božović: DF pravio koaliciju u Beranama bez SNP-a

Iako će na beranskim izborima nastupiti savez pod nazivom "Za budućnost Berana“ Demokrarski front neće ići u predizbornu koaliciju sa dosadašnjim koalicionim partnerom Socijalističkom narodnom partijom, kazala je poslanica DF-a i funkcionerka Nove srpske demokratije Jelena Božović za Portal RTCG.

"Dešavanja u proteklom peridu, njihova nejasna i neodređena politika je nešto što ih u ovom trenutku ne delegira da budu naši partneri. Politika Demokratskog fronta je bila i ostala jasna i nedvosmislena, bilo da se radi o lokalnom ili državnom nivou. Naši glasači to dobro znaju, kao i svi oni koji ovih dana dolaze da daju podršku našoj opciji”, kazala je ona.

Božovićeva je dodala da svako ko se opredijelio za politiku Nove srpske demokratije zna šta traži i zašto je došao baš tu.

“Zato toliko trajemo i zato su uzaludna nastojanja svih onih koji žele da našoj stranci na sve načine nanesu štetu" kazala je ona.

Oštinski odbor Nove srpske demokratije blagovremeno obavlja razgovore sa koalicionim partnerima u okviru Demokratskog fronta, formira timove koji će narednih dana aktivno krenuti u sprovođenje kampanje i predstaviti građanima onaj program i plan koji je objektivno moguće sporvesti u narednom četvorogodišnjem mandatu.

“Pored naših dugogodišnjih članova, Nova srpska demokratrija je dodatno osnažena novim članovima koji unose novu energiju, entuzijazam i želju da daju doprinos političkoj opciji koja će u narednom periodu biti nosilac vlasti u Beranama i samim tim raditi na unapređenju grada i života svih građana i građanki u ovoj opštini“,kazala je poslanica Božović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.