Dramatična vožnja na pokretnom mostu na sreću bez težih posledica (VIDEO)

Ako ste ikada vozili preko pokretnog mosta, sigurno ste se zapitali šta bi se desilo kada bi operater počeo da ga podiže.

Sada to zaista možete da vidite jer je to upravo ono što je nesrećna Honda doživjela.

Nadzorne kamere prikazuju biciklistu i automobil kako prelaze most dok se rampa spušta. Biciklista prolazi i Honda staje. Pola minuta kasnije podiže se most, a sa njim i zadnji kraj Honde.

Vozač u strahu otvara vrata i gleda da se spase, ali sve što vidi je površina vode. Vraća se do auta, a onda automobil polako klizi ka nepokretnom dijelu mosta.

Vozač daje gas da što prije ispravi auto.

Zadnji točkovi ostaju suspendovani sve dok operater ne spusti osovinu. Vozač tada ubrzava i vozi na sigurno.

Srećom u nesreći niko nije povrijeđen osim same Honde, kojoj će vjerovatno biti potreban barem manji servis.

Što se tiče operatera mosta, njegova izjava da nije vidio automobil nije prihvaćena kao olakšavajuća okolnost. Otpušten je jer nije poštovao bezbjednosnu proceduru i vizuelno provjerio most prije podizanja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.