Todorović: Svojim odgovornim odnosom lokalna vlast u Šavniku vodi brigu o mladima
Jelena Todorović, Foto: DPS

Todorović: Svojim odgovornim odnosom lokalna vlast u Šavniku vodi brigu o mladima

Da Opština Šavnik vodi računa o najboljem interesu mladih ljudi, dokazuje i činjenica da je Sekretarijat za finansije, opštu upravu i društvene djelatnosti raspisao Konkurs za finansiranje troškova prevoza studenata u međugradskom saobraćaju, kao i Konkurs za finansiranje troškova smještaja i ishrane u studentskim domovima, za studente iz našeg grada za 2022. godinu, saopštila je Jelena Todorović, predsjednica Savjeta mladih DPS Šavnik.

Ovim činom kako Todorović navodi lokalno rukovodstvo nastavlja da pokazuje odgovornost u odnosu prema mladim ljudima i posvećenost u identifikovanju i rješavanju potencijalnih problema s kojima se suočavaju mladi iz Šavnika.

Pored stipendija koje Opština dodjeljuje onima koji postižu izuzetne rezultate na polju obrazovanja, Todorović navodi da u DPS-u vjeruju da će i ova finansijska podrška umnogome olakšati svakodnevni život studenata.

"Pokazujući brigu za šavničku mladost, rukovodstvo grada predvođeno Demokratskom partijom socijalista podstiče mlade da rade na individualnom razvoju, te da radeći na sebi doprinesu i kolektivnom dobru koje će se najbolje manifestovati kroz dalji razvoj našeg grada", zaključila je Todorović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.