Tivatska URA podržala formiranje evropske manjinske vlade: Korak naprijed ka društvu jednakih građana
Foto: Građanski pokret URA

Tivatska URA podržala formiranje evropske manjinske vlade: Korak naprijed ka društvu jednakih građana

Na jučerašnjem sastanku inicijalnog odbora Građanskog pokreta URA Tivat jednoglasno je data podrška centrali i predsjedniku partije dr Dritanu Abazoviću u njihovim naporima da kroz pregovore oforme evropsku manjinsku vladu.

"Njeni isključivi ciljevi moraju biti pomirenje podijeljenih političkih grupacija, donošenje zakona koji će se obračunati sa kriminalom i korupcijom, ekonomski prosperitetna i ekološka Crna Gora - članica Evropske unije i građansko društvo u kom su svi jednaki“, saopštili su iz tivatskog inicijalnog odbora URE.

Kako su istakli, takva evropska vlada predsulov je za važnije promjene u društvu.

"Na njenom čelu mora biti neko ko je spreman na ozbiljne reforme koje će dovesti do poboljšanja životnog standarda u državi. U toj vladi nema mjesta za one političke faktore koji u fokus stavljaju teme koje dijele i unazađuju crnogorsko društvo”, zaključuju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.