Andrija Milošević i njegova partnerka Aleksandra otkrili kako će im se zvati sin
Foto: Screenshot/Instagram

Andrija Milošević i njegova partnerka Aleksandra otkrili kako će im se zvati sin

Glumci i emotivni partneri Aleksandra Sandra Tomić i Andrija Milošević sitno broje do trenutka kada će postati roditelji, a sada su otkrili kako će im se zvati sin.

Naime, njih dvoje su za "Stori" otkrili da će im se nasljednik zvati Relja, kao i da jedva čekaju da ga uzmu u ruke.

Muško lično ime Relja je tradicionalno srpsko ime koje je slovenskog porijekla, i smatra se da je nastalo još u srednjem vijeku, a njegova popularnost je u posljednjih nekoliko decenija ponovo porasla na zavidan nivo.

Najvjerovatnija prenesena značenja imena Relja su - "osoba koja hrli prema svojoj sreći",  "onaj koji je sjajan i vrijedan kao zlato", "onaj ko je vrijedan divljenja i poštovanja". 

Inače, Aleksnadra je nedavno otkrila da je u trudnoći dobila dijabetes, a Milošević je sa ponosom rekao da je njegova draga trudnoću herojski podnijela.

"Sve je herojski podnijela. Protiče sve super. Ona je vrlo disciplinovana. Sve dobro oraganizuje. Ja sam dosta lijen. Mislim na klopu, uopšte organizaciju života. Sve ona to vodi, a ja obavljam teške radove. Te fizičke radove. Donesi, ponesi, povezi", ispričao je kroz osmijeh Andrija, a Aleksandra je otkrila da je tokom trudnoće dobila dijabetes i da je morala da vodi računa o ishrani.

"Moram da vodim računa o kalorijama. Zato što sam tokom trudnoće dobila trudnički dijabetes koji je nadam se privremeni. Kažu da je to česta pojava. Ne bih o tome da pravim nikakav bauk. Ali mora da se vodi računa o unosu ugljenih hidrata, da se malo smanji", rekla je glumica, prenosi Telegraf.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.