Banjalučka influenserka poručila Noletu: Nakon 40 hemioterapija i tri vakcine dižem 90 kg,možeš ti to malecki
Brankica Raković

Banjalučka influenserka poručila Noletu: Nakon 40 hemioterapija i tri vakcine dižem 90 kg,možeš ti to malecki

Brojni tviteraši komentarisali su izjavu Novaka Đokovića, najboljeg tenisera svijeta, da se ne planira vakcinisati ako će to biti uslov da učestvuje na turnirima i bez obzira što bi to značilo gubitak i trofeja.

Među brojnim komentarima izdvojio se od Brankice Raković, banjalučke influencerka i urednice magazina Lola.

"Nole, evo mene nakon 40 hemioterapija i tri vakcine, dižem 90 kg u potisku, možeš ti to, malecki, nije strašno. Najpodnošljiviji si svakako na terenu", napisala je ona. 

Uslijedile su mnogobrojne reakcije, a tvit su lajkale i podijelile stotine ljudi.

Podsjećamo, Rakovićeva je o borbi s rakom javno je govorila na društvenim mrežama i u medijima. 

Od teške bolesti je oboljela 2016. godine, a 2018. godine se oporavila. 

Na Instagramu je prati više od 40.000 ljudi, a na Twitteru više od 43.000.

Đoković je dao ekskluzivni intervju BBC-u u kojem je govorio o situaciji s vakcinacijom u kojoj se našao i o sagi nakon koje je deportovan iz Australije te je na kraju poslao poruku kako se ne planira vakcinisati bez obzira ako to bude uslov da se takmiči i ako neće osvojiti trofeje.

Đokovića je novinar na početku intervjua pitao da li bi bio spreman ustrajati u svom stavu o necijepljenju čak i ako bi to značilo da ne može nastupati na grend slemovima, a on je dao kratak i odlučan odgovor: 

"Da, to je cijena koju sam voljan platiti."

 
 
 
 
 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.