Kovačević čestitao Dan državnosti Srbije
Marko Kovačević

Kovačević čestitao Dan državnosti Srbije

Predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević čestitao je Dan državnosti Srbije predsjedniku Aleksandru Vučiću, njegovim saradnicima i svim građanima Srbije.

"Sjećamo se besmrtnih podviga naših hrabrih predaka koji su podigli Prvi srpski ustanak i krenuli u odsudnu borbu za slobodu našeg naroda. Posebno smo ponosni što je veliki broj ustanika i ustaničkih vođa porijeklom dolazio sa prostora iz neposredne okoline današnjeg Nikšića. Njegoš je svoj Gorski vijenac posvetio Voždu Karađorđu i tako neraskidivo vezao Srbiju i Crnu Goru i ostavio nam kao zavjet da uvijek gradimo najbolje i najbliže moguće odnose“, naveo je Kovačević u čestitki.

On se još jednom zahvalio za pomoć od dva miliona evra koju je Opština Nikšić dobila od Beograda i Srbije.

"Nikšić će posebnu pažnju posvetiti unapređivanju saradnje sa opštinama i gradovima u Srbiji i uspostavljanju novih kontakata, u cilju razvoja prijateljskih veza i stvaranju osnova za realizaciju projekata od obostranog interesa", zaključio je on. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.