PzP: Slučaj paljenja vozila Đuroviću pokazao da je bezbjednosni sektor u rasulu
Pokret za promjene

"Nadležni da razotkriju počinioce"

PzP: Slučaj paljenja vozila Đuroviću pokazao da je bezbjednosni sektor u rasulu

Iz Pokreta za promjene najoštrije osuđuju paljenje vozila kolegi Dejanu Đuroviću, i od nadležnih institucija traže da hitno rasvijetle ovaj slučaj.

“Uopšte nas nije iznenadila informacija da je neko ponovo udario na Demokratski Front, ovog puta odlučivši da skrnavi imovinu poslanika Dejana Đurovića, našeg kolege i prijatelja iz kluba Demokratskog Fronta. Ovaj kukavički čin neće ni najmanje, sigurni smo, pokolebati našeg kolegu u istrajnoj i časnoj borbi koju godinama zajedno vodimo protiv mafijaške hobotnice i DPS.

I ovaj slučaj je pokazao da je bezbjednosni sektor u totalnom rasulu i da su promjene neophodne i u tom resoru. Takođe se iskreno nadamo da će pripadnici Uprave policije brzo i efikasno riješiti ovaj slučaj i dokazati da su na strani istine i pravde a ne na strani kriminalaca koji pokušavaju zastrašiti političke neistomišljenike”, ističu iz PzP.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.