Budućnost Voli ubjedljivo pobjedila Megu
Foto: Budućnost Voli

Budućnost Voli ubjedljivo pobjedila Megu

Košarkaši Budućnost Volija slavili su protiv ekipe Mege sa 86:69 (27:16, 22:21, 23:13, 14:19)

Nakon lošeg našeg izdanja u  Evrkupu protiv Venecije, uspjeli su da se trgnu i odigraju jako dobar meč, u svim segmentima igre. 

Ponovo je Petar Popović (15 poena) predvodio ekipu i davao energiju svojom brzinom, prodornošću ali i šutem.

Pratio ga je odlični Marko Jagodić Kuridža (15 poena, 4 asistencije) koji je pokazao koliko može da bude ubitačan sa perimetra, pogodivši tri trojke u prvih 14. minuta. 

Najbolji u našem timu ipak je bio Džastin Kobs.

Sjajno je orkestrirao napadom, dao je 11 poena, podijelio 10 asistencija, uz dvije ukradene lopte i indeks korisnosti 21, ponio je s pravom naslov MVP-a utakmice. 

Treba pomenuti i Donatasa Tarolisa koji je s klupe ubacio 12 poena, ali i Zorana Nikolića koji je bio defanzivna zvijer u reketu sa 4 blokade. 

Trener Aleksadar Džikić se odlučio za petorku, Džastin Kobs, Petar Popović, Vladimir Micov, Marko Jagodič Kuridža i Vili Rid. 

Do kraja meča održavali su prednost i rutinom došli do nove pobjede u ABA ligi. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.