Avdović preuzima dužnosti predsjednika opštine Pljevlja
Opština Pljevlja

Sjednica pljevaljskog parlamenta zakazana za ponedeljak

Avdović preuzima dužnosti predsjednika opštine Pljevlja

Kolegijum šefova odborničkih klubova pljevaljskog parlamenta održaće se u ponedeljak, sa početkom u 12 časova. Kolegijum je zakazao predsjednik Skupštine opštine Pljevlja Dragiša Sokić, ali još uvjek nije zvanično saopšteno o čemu će se razgovarati.

"Dobio sam zvaničan poziv za kolegijum. Nije nam rečeno o čemu ćemo razgovarati ali je sasvim sigurno da je u najavi sjednica na kojoj će se govoriti o davanju saglasnosti da potpredsjednik opštine obavlja funkciju predsjednika do izbora novog predsjednika opštine", kazao je za "Dan" šef odborničkog kluba Socijalističke narodne partije Rajko Palibrk.

Od predsjednika lokalnog parlamenta Dragiše Sokića i predsjednika pljevaljskog DPS-a, nijesmo mogli doznati više detalja. U svakom slučaju očekuje se da će se sjednica lokalnog parlamenta održati tokom naredne nedjelje, na kojoj će se konstatovati da je predsjednik pljevaljske opštine Igor Golubović podnio ostavku i dati ovlašćenje potpredsjedniku opštine Mervanu Avdoviću da obavlja poslove predsjednika.

Podsjećamo, Golubović je u četvrtak održao konferenciju za navinare na kojoj je saopšti da podnosi ostavku, koju su od njega tražili pojedini funkcioneri Demokratske partije socijalista i čelnici Bošnjačke stranke a sve iz razloga što Golubović nije dovoljno uložio napor da se okreči grafit sa imenom generala Ratka Mladića.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.