Rožajska URA podržala formiranje nove evropske vlade: Važnije promjene tek slijede
Građanski pokret URA

Rožajska URA podržala formiranje nove evropske vlade: Važnije promjene tek slijede

"Građanski pokret URA, kao proevrospka stranka, nastoji da uvaži sve građane Crne Gore. Zbog budućnosti rožajskog stanovništva i uloge koju ima URA kao građanska stranka, neminovna je naša podrška za formiranje koncepta evropske vlade bez političkih faktora koji su do sada samo uništavali i urušavali ugled našeg grada", saopštili su danas iz rožajskog odbora Građanskog pokreta URA.

Kako su kazali, realno je očekivati da se u Crnoj Gori počnu dešavati važnije promjene nakon ostvarenja koncepta manjinske, evrospke Vlade.

"Važno je da na njeno čelo dođe reformator, spreman da istinski predvodi Crnu Goru ka Evropskoj uniji. Tek će tada doći do promjena koje će posebno uticati na životni standard građana Crne Gore, posebno onih koji su godinama unazad osiromašeni i dovedeni do pukog preživljavanja", zaključuju iz rožajske URE.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.