Bečić: Odbranićemo narodnu volju, sloboda kad se jednom izgubi ne može se povratiti
Foto: Berane online

Protest Demokrata u Kolašinu

Bečić: Odbranićemo narodnu volju, sloboda kad se jednom izgubi ne može se povratiti

Lider Demokrata Aleksa Bečić poručio je večeras na protestu u Kolašinu da će odbraniti narodnu volju izglasanu na izborima 30. avgusta 2020. godine jer im to pripada.

"Hvala vam što ste iskreni i energični i što ste slobodni ljudi. Slobodu kad jednom izgubite, nikada je ne možete povratiti. Naši preci su prezirali izdaju, to se nikad nije praštalo kroz našu istoriju. Ako se na izdaji formira budućnost ovog naroda onda nema ovdje sreće. Ja sam običan čovjek među vama. Ustali smo i odbranićemo narodnu volju jer nam to pripada", kazao je on. 

Prema njegovim riječima, odrekli su se svih darova i nisu radili samo za sebe i za svoje dzepove. 

"Mi radimo za djecu, za penzionere i za majke. To je put Crne Gore i put budućnosti. Molim vas da budemo još brojniji, budi se Crna Gora", poručio je Bečić.

Poptredsjednik Demokrata Vladimir Martinović kazao je da narod Crne Gore neće dozvoliti izdaju i prevaru i biti na braniku pobjede.

"I Njegoš je rekao "Čast i bruka žive dovijeka". Ima li veće bruke nego pogaziti svoju riječ?", kazao je on.

Ova partija je i za sjutra najavila protest u Pljevljima. Protesti Demokrata održani su i u Podgorici.

Podsjetimo, poslanici Skupštine Crne Gore su prije pet dana izglasali smjenu Bečića sa funkcije predsjednika Skupštine.

Bečić je tada kazao da mu je bila čast što je služio narodu i da mu je najvažnije što se od njegovog djelovanja nije zastidjela prije svega njegova porodica. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.