Palma podržava Vučića da se ponovo kandiduje za predsjednika Srbije
Dragan Marković Palma

Palma podržava Vučića da se ponovo kandiduje za predsjednika Srbije

Predsjedništvo Jedinstvene Srbije (JS) jednoglasno je odlučilo da ta stranka na predstojeće parlamentarne izbore izađe u koaliciji sa SPS-om i podrži Aleksandra Vučića za kandidata za predsjednika Srbije.

Na sjednici Predsedništva Jedinstvene Srbije u Jagodini, kojom je predsjedavao predsjednik stranke Dragan Marković Palma, jednoglasno je prihvaćen i predlog poslaničkih kandidata Jedinstvene Srbije na zajedničkoj listi sa Socijalističkom partije Srbije i na toj listi Jedinstvena Srbija će imati 63 kandidata za narodne poslanike.

"Na poslaničkoj listi SPS - Jedinstvena Srbija redosled kandidata ovih partija biće identičan redosledu na prošlim parlamentarnim izborima. Zaključeno je i da iza koalicije SPS - Jedinstvena Srbija, koja je najdugovječnija koalicija na srpskoj političkoj sceni i traje od 2008. godine, stoje rezultati i djela, te da su upravo ti rezultati i djela najbolja preporuka građanima Srbije da na predstojećim parlamentarnim izborima daju svoje poverenje koaliciji SPS - Jedinstvena Srbija", navedeno je u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.