Koprivica: Mandić da se ne igra zamjenom teza, da kaže je li mu Abazović dao garancije da neće sa DF-om
Momo Koprivica

Koprivica: Mandić da se ne igra zamjenom teza, da kaže je li mu Abazović dao garancije da neće sa DF-om

Pozivam gospodina Andriju Mandića da se ne igra zamjene teza, makar ovog puta kad se Crna Gora budi zbog ovako opako smišljene izdaje birača, saopštio je danas poslanik Demokratske Crne Gore Momo Koprivica.

Jasna je kako navodi Koprivica njegova strategija već punih mjesec dana kojom pokušavaju anestezirati biračko tijelo i abolirati svaki potez GP URA zbog unaprijed spremnih dogovora. 

"Nema ovdje bilo kakvih svađa ili sujeta. Vješto plasirane priče o sujeti, svađi, teškim riječima su bacanje prašine u oči građanima, zarad skretanja pažnje sa planirane prevare i aboliranja onih koji izdaju izbornu volju građana. Očigledno je i pojačan strah od buđenja naroda, čuvara i ključara demokratije, te sve masovnijih protesta koji su očigledno žestoko uzdrmali prevarne političke planove", poručio je Koprivica.

Pozvao je Mandića da odgovori da li mu je gospodin Abazović dao garancije da neće forimirati skupštinsku većinu sa DPS-om i da li je isključio tu mogućnost?

"Vi veoma dobro znate da smo od starta, zarad čistih računa i fer odnosa prema narodu, definisali to kao princip, a jasno nam je da vam nije ni dao te garancije ni isključio tu mogućnost, već jasno i javno rekao da ide tim putem što niko više nema dilemu osim oni koji ovih dana pregovaraju sa GP URA", podsjetio je Koprivica.

Pozvao je Mandića da kaže da li mu je Abazović pojasnio zašto je srušio parlamentarnu većinu prije nekoliko dana i zašto su javno potvrdili prepisku iz vajber grupe da su pregovori samo fingiranje radi javnosti, a da će da rade, da citiramo: "po svome", te  da njihov zagrljaj sa DPS-om niko ne može zaustaviti?

"Gospodin Mandić kaže da je shvatio da gospodin Abazović neće sa DPS-om, ali je onda Abazović izašao pred novinare i rekao da postoji ogromna većina za manjinsku Vladu i da razgovara sa 70 od 81 poslanika, a svi dobro znamo da DPS ima 30 poslanika, tj.da bez DPS-a ima u Skupštini 51 poslanik. Možda kad se vide ove kontradiktornosti gospoda Mandić i Abazović nijesu bili na istom sastanku, ili će pak prije biti da je na djelu zakulisna igra aboliranja URE i zbunjivanja javnosti kako ne bi što masovnije izašla na protest, jer je sinoćnji najmasovniji protest uzdrmao političke prevarante iz URA i nosioce korupcije, te ukazao na ogromno nezadovoljstvo koje će tek da se ispolji na mirnim i građanski protestima širom Crne Gore", naglasio je Koprivica.

U prethodnom periodu kako navodi Koprivica nisu pominjali DF i Mandića iako im je dodaju odavno sve jasno.

"Radite što mislite da treba, razgovarajte sa kim mislite da treba, ali neće nas niko zaustavljati u razobličavanju klasične prevare birača i izdaje izborne volje građana, niti ćemo dozvoliti pokušaje da na nas prebacite bilo kakvu odgovornost, već smo spremni da razobličimo sve planove DPS-URA-SNP", zaključio je Koprivica.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.