Mirko Vičević napustio Zvezdu
Vičević, Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Mirko Vičević napustio Zvezdu

Mirko Vičević je prelomio. Svojevremeno jedan od najboljih igrača planete, koji je nedavno preuzeo Crvenu zvezdu, nije više šef stručnog štaba crveno-belih, potvrđeno je Sport Klubu.

Vičević je sa velikim ambicijama i entizijazmom krenuo put Beograda, odlučan u namjeri da uspješno završi sezonu, da nastavi sa pozicioniranjem Zvezde ne regionalnom i evropskom nivou, ali je vrlo brzo donio odluku da se vrati u Kotor.

Sve je počelo tokom nemilih scena na utakmici protiv Šapca, nemilih scena nije bilo na utakmici protiv Steaue u Ligi šampiona, ali su sva dešavanja oko kluba, uticala na prikazanu partiju, pa su izabranici Mirka Vičevića odigrali neriješeno – 10:10 sa timom iz Bukurešta.

Navijači Crvene zvezde su na utakmici sa Šapcem razvili poruku „Šiptar, Hrvat, balija, nisu moja bratija“.

Postojala je mogućnost da se dogovor postigne, da legendrani Vičević završi sezonu u Zvezdi, ali od toga nema ništa. Mirko je odlučio da napusti Zvezdu, da se vrati u Kotor, nastavi da razvija Kataro i čeka novi angažman.

S druge strane, Zvezda će posle rastanka sa Aleksandrom Filipovićem, te odlaska Mirka Vičevića, morati da potraži i trećeg trenera u sezoni, u kojoj je posle dva kruga kvalifikacija i baraž mečeva sa italijanskom Savonom, stigla do grupne faze Lige šampiona.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.