Ben i Dženifer pukli zbog pritiska javnosti:
Ben i Dženifer

Ben i Dženifer pukli zbog pritiska javnosti: "Sada smo pametniji"

Pjevačica i glumica Dženifer Lopez progovorila je o vezi sa Benom Aflekom i osvrnula se na njihov raskid prije više od dvije decenije.

„Nikad nisam bila bolje. Mislim da smo svi u jako lijepom trenutku“, Dženifer svoju ispovijest za magazin People,prenosi Nova S.

Njihova veza je zaludjela svijet početkom 2000. godina, viđali su se od 2002. do 2004. godine, no nakon toga raskinuli su vjeridbu. Ipak, ponovno su se ‘spojili’ prošle godine što je mnogima vratilo vjeru u srećan kraj.

"Osjećam se tako srećno, veselo i ponosno što sam s njim. To je predivna ljubavna priča i dobili smo drugu šansu", rekla je popularna J.Lo.

Ipak, njihov ponovni susret nije bio bajkovit. Lopez je priznala da su se oboje bojali da obnove vezu zbog neslavnog kraja kakvog su imali posljednjeg puta. Rekla je da su tada bili naivni i dopustili drugim da utiču na njih, no i da je ovog puta sve mnogo drugačije.

"Sada smo stariji, pametniji, imamo više iskustva, na drugim smo pozicijama u životima, sada imamo djecu, jako smo svjesni tih stvari. Takođe smo vrlo zaštitnički nastrojeni, jer ovo je tako divno vrijeme za sve nas", rekla je.

Čak je 20 godina prošlo od kada su prvi puta prohodali, a njihova ljubav nikada nije nestala. Tada su, kaže, "pukli" pod pritiskom javnosti i slave, ali ne dopuštaju da se istorija ponovi.

"Lijep je način na koji su stvari sada drugačije, osećamo ih drugačije nego prije mnogo godina. Više je uvažavanja i slavlja, što je lijepo. Kada pronađete nekoga i stvarno ih, ali stvarno volite, i dobijete drugu šansu? To je stvarno rijetko, dragocjeno, predivno i ne uzimate to zdravo za gotovo", istakla je.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.