Joković: DPS se neće vratiti na vlast prije će to učiniti Savez komunista koji je dosta toga učinio za narod
Vladimir Joković

"DPS je imao vremena za promjene"

Joković: DPS se neće vratiti na vlast prije će to učiniti Savez komunista koji je dosta toga učinio za narod

Predsjednik Socijalističke narodne partije Vladimir Joković kazao je da SNP neće sa DPS-om činiti vlast u Crnoj Gori, te dodao da će učiniti sve što je dobro za građane i za državu.

"Izjava Đukanovića da može da podrži manjinsku vladu pokazuje u kakvoj se situaciji nalazi sada DPS. Oni su sad spremni da kažu vi ste bolji mi ćemo vas podržavati. U Crnoj Gori je sve bolje od 30. avgusta, a DPS se više neće vratiti na vlast", naglasio je on gostujući na Adrija televiziji.

DPS je, kako ocjenjuje, imao vremena da se promijeni, ali nije napravio rezultate.

"DPS nije razvlašćen u mjeri kako su građani očekivali, pitam ministre koliko su zaposlili onih koji su glasali za ovu pobjedu. Nismo se za ovo borili, DPS se više neće vratiti na vlast, prije će se vratiti savez komunista koji je dosta toga dobrog učinio za građane", dodao je on.

Bitno je, kako je istakao, da se otpočne proces pomirenja Crne Gore.

"Želimo Crnu Goru za primjer regionu, da pokažemo da je multietnički sklad moguć, a ne da budemo prepoznati po obračunima klanova. Ovo je veliki teret za CG, a ova vlada je mogla više da učiniti", napomenuo je Joković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.