Evropa sad: Legle plate, građani zadovoljni;
Evropa sad

Evropa sad: Legle plate, građani zadovoljni; "Jasno je zašto morate da idete, građani postaju ekonomski nezavisni"

Veliki broj građana Crne Gore danas je počeo da prima zaradu po programu Evropa sad i ne kriju oduševljenje. Komentari su pozitivni, jer im se isplate poklapaju sa kalkulatorom koji je objavilo ministarstvo. Naravno poslije mnogih skokova cijena da su zadovoljni jer im se uvećao kućni budžet, a samim tim i bolja osnova za penzioni fond ali i kreditna sposobnost.

Pojedini su na društvenim mrežama pitali da li su legle plate, na šta su dobili odgovore da jesu.

Mnogi su zadovoljni jer ima ih koji su primili po 100 i više eura plate, a poslodavci su pritom uštedjeli 50 po radniku. Svi zadovoljni.

"500 eura više u kućnom budzetu! Morate se i sa Vašom partijom izboriti da donesete Crnoj Gori još sličnog", glasi jedna od poruka upućenih Milojku Spajiću.

Ministru stižu mnoge pohvale: "Legla plata, kakvo prijatnom iznenađenje. Hvala na trudu i radu za bolje sjutra."

Među zadovoljnim je i jedan građanin čiji je novčanik od petka teži za 150 eura, na čemu zahvaljuje Vladi Crne Gore.

"Dobio sam danas platnu listu, i kada sam vidio koliko mi je povećanje potpuno mi je jasno zašto moraš da ideš. Građanin postaje slobodniji ekonomskom nezavisnošću. Neće moći više da kukuju narod za 30 eura i malo ulja i brašna. Popularnost ti naglo raste i remetiš političke monopole partija koje su u stvari firme koje gledaju samo sopstvene a ne opšte interese. Puna podršja za tebe i Jakova, narod je uz vas. Vlada je pala najviše zbog toga što su se prepali kada su čuli da osnivate stranku. Pozdrav i svako dobro", ovo je jedan od komentara ministru Milojku Spajiću.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.