“Ko se boji Virdžinije Vulf” na Velikoj sceni 1.februara

“Ko se boji Virdžinije Vulf” na Velikoj sceni 1.februara

Predstava “Ko se boji Virdžinije Vulf?”, koju je po tekstu Edvarda Olbija režirao Paolo Mađeli, u produkciji Kraljevskog pozorišta “Zetski dom” biće izvedena u utorak 1. februara na Velikoj sceni Crnogorskog narodnog pozorišta s početkom u 20 časova.

U predstavi, za čiju su dramaturgiju bile zadužene Željka Udovičić-Pleština i Stela Mišković, uloge tumače Ana Vujošević, Dejan Ivanić, Ana Vučković, Miloš Pejović i Frano Mašković.

Uz režiju, Paolo Mađeli potpisuje kostimografiju s Linom Leković, kao i dizajn svjetla s Milijem Malovićem i Danilom Malovićem. Scenografi su Lorenco Banci i Marko Petrović-Njegoš, kompozitor Ljupče Konstantinov, a asistenti režije Hana Rastoder i Milo Vučinić. Autorka prevoda je Željka Udovičić-Pleština.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.