Bizarna situacija, Karlo Anćeloti mora da polaže za UEFA licencu
Karlo Anćeloti

Bizarna situacija, Karlo Anćeloti mora da polaže za UEFA licencu

Karlo Ančeloti, menadžer Reala, suoćen je sa nevjerovatnom situacijom.

Kako je prenio list Korijere delo Sport, njemu je istekla UEFA licenca i on će ponovo morati pred ispitnu komisiju.

Iako iza sebe ima 30 godina više nego uspješne karijere, UEFA insistira da se pojavi pred komijsom ili mu neće obnoviti licenci za rad.

Sve to zvuči paradoksalno ako se samo pogleda trofejni CV italijanskog stručnjaka.

Osvojio je 21 pehar, tri pehara Lige šampiona, kao i trofeje u pet najjačih liga, Premijer ligi, Ligi 1, Bundesligi, Seriji A i La Ligi.

Španska fudbalska federacija je kontaktirala UEFA tražeći od njih da nalože Anćelotiju da ponovo polaže za licencu i pored toga što ima 1.200 mečeva na klupi i što je jedan od najtrofejnijih menadžera u istoriji.

Karlo se prošlog ljeta prodružio Realu i sa njima osvojio pehar Superkupa Španije, pobjedom nad komšijskim Atletikom prošlog mjeseca.

Real je na putu ka novoj tituli prvaka pošto ima četiri boda prednosti u odnosu na najbližeg pratioca, tim Sevilje.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.