Hercegnovska URA podržala koncept evropske vlade: Sve partije će biti na testu
Foto: Građanski pokret URA

Hercegnovska URA podržala koncept evropske vlade: Sve partije će biti na testu

Na sinoćnjem sastanku odbora URA u Herceg Novom, kojem je prisustvovao i potpredsjednik partije Miloš Konatar, pružena je bezrezervna podrška za ideju formiranja evropske vlade.

Na sastanku je konstatovano da se aktuelna politička kriza mora riješiti i da Crna Gora više nema vremena da gleda u prošlost.

"Naša je budućnost evropska Crna Gora a ona to ne može biti sve dok ne postane punopravna članica EU, dok ne privuče nove strane investicije i smanji toksičnu polarizaciju u društvu", saopšteno je iz URE.

Na sjednici je još jednom akcentovano da URA konceptom evropske vlade ne vraća DPS na vlast niti pravi bilo kakva partnerstva sa tom partijom.

"Ponudili smo model evropske vlade svim poslanicima u Skupštini Crne Gore i svi ćemo biti na testu – jesmo li iskreni u nastojanjima da ubrzamo i dovršimo put Crne Gore u EU ili ne, jesmo li protiv korupcije i kriminala ili ne, jesmo li za budućnost i bolji život novih generacija ili ne. Sve parrtije će imati priliku da pokažu kakve vrijednosti njeguju", poručili su iz odbora te partije u HN.

Zaključeno je da se program socio-ekonomskih reformi „Evropa sad“ nastavlja i da nastojanja moraju biti takva da se taj program uskoro i unaprijedi kako bi plate i penzije dalje rasle u narednom periodu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.