Elton Džon pozitivan na koronavirus, otkazao dva koncerta sa oproštajne turneje
Elton Džon

Elton Džon pozitivan na koronavirus, otkazao dva koncerta sa oproštajne turneje

Poznati britanski muzičar Elton Džon saopštio je na Instagramu da je zaražen koronavirusom i da će zbog toga otkazati dva koncerta u SAD u okviru svoje oproštajne svjetske turneje.

"Dobio sam koronavirus i zbog toga moram da odložim dva koncerta u Dalasu, predviđena danas i sutra“, naveo je muzičar, koji ima 74 godine.

Elton Džon je dodao da ima blage simptome pošto je primio tri doze vakcine protiv koronavirusa, navodeći da se nada da će u subotu moći da održi koncert predviđen u američkoj saveznoj državi Arkanzas.

Muzičar je oproštajnu turneju "Farewell Yellow Brick Road“ započeo 2018. godine, planirajući više od 300 koncerata tokom tri godine širom svijeta, do pojave epidemije koronavirusa.

On je u septembru 2021. objavio novi album "The Lockdown Sessions" u saradnji sa mladim umjetnicima. Potom je u oktobru odložio svjetsku turneju, pošto je imao operaciju kuka. Na turneju se vratio u januaru.

Autor hitova kao što su "I'm Still Standing", "Your Song" i "Crocodile Rock", Elton Džon je prodao više od 300 miliona ploča širom svijeta, održao više od 3.500 koncerata, a 2019. godine je snimljen film posvećen njegovom životu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.