Kabinet Krivokapića potvrdio da Lečić radi u Vladi, ima ugovor kao strani državljanin
Zdravko Krivokapić

Kabinet Krivokapića potvrdio da Lečić radi u Vladi, ima ugovor kao strani državljanin

Kabinet premijera, Zdravka Krivokapića potvrdio je da u Vladi radi osnivač pokreta Otpor Predrag Lečić, kao i da ga je angažovao kabinet za mjesečni honorar početkom decembra.

Podsjećamo, Digitalni forenzički centar ranije je saopštio da je osnivač pokreta Otpor Predrag Lečić u kabinetu premijera, a sve u cilju protesta.

“Odbacujemo konspirativnu konotaciju koju u svom saopštenju Digitalni forenzički centar (DFC) želi pripisati angažovanju gospodina Predraga Lečića od strane Kabineta predsjednika Vlade Crne Gore. Gospodin Lečić u Crnoj Gori boravi legalno i posjeduje potrebnu radnu dozvolu. Kao dokazani borac protiv diktature, i promoter ideje demokratizacije i evropeizacije našeg regiona, angažovan je od strane Kabineta za mjesečni honorar u vrijednosti jedne prosječne plate, i to još početkom decembra, dakle nesumnjivo prije eskaliranja krize Vlade. Naglašavamo da gospodin Lečić nije angažovan u svrhu bilo kakvih protestnih aktivnosti ili performansa, niti sa njima ima bilo kakve veze”, naveli su iz premijerovog kabineta,prenosi CdM.

Iz kabineta Krivokapića kazali su, takođe, da sa indignacijom odbacuju tvrdnje poslanika GP URA Miloša Konatara, da Kabinet predsjednika Vlade Crne Gore stoji iza opskurnog sajta izdaja.me.

Podsjećamo, na internetu se pojavio sajt izdaja.me na kom se targetiraju  poslanici koalicije Crno na bijelo i SNP-a. Poslanik URA-e Miloš Konatar ranije je rekao da iza sajta “izdaja.me stoje Aleksa Bečić, Boris Bogdanović, Milojko Spajić, Jakov Milatović i Zdravko Krivokapić”.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.