GI

GI "21. maj": Krivokapićeve i Bečićeve pristalice zakukale nad sunovratom anticrnogorskih procesija koje je predvodila crkva Srbije

Sinoćni skup u Podgorici nadahnut od strane očajnih Demokrata i uspaničenih Krivokapićevih “eksperata” ličio je na psihodelični omaž propaloj litijaškoj politici, saopštieno je iz Građanske inicijative "21. maj".

"Ogorčeni na Abazovića i URU, koje su do juče ushićeno smatrali pretorijancima velikosrpskog populizma, Krivokapićeve i Bečićeve pristalice zakukale su nad sunovratom anticrnogorskih procesija koje je predvodila državna crkva Srbije. Posebno je bila upadljiva kuknjava pustolovnih ministara Spajića i Milatovića. “Impresivan” je bio njihov kursistički politički jezik gdje se pozivaju na tzv. narod i neuhvatljivu narodnu volju. A u ime tog “naroda” sinoć je ministarka ničega Bratićka u šovinističkom zanosu zaprijetila budućoj manjinskoj vladi. Nije mogla naturalizovana građanka da sebe zaustavi već je mrziteljski nabrajala imena političara koji se ne uklapaju u politiku “srpskog sveta” i kapitulantskog “temeljnog ugovora”. I sve to uz podršku okupljenih “pacifista” koji se unezvereno suočavaju sa fijaskom klerikalne pansrpske politike. Time je i ovaj otužni skup samo potvrdio koju i kakvu politiku su do juče podržavali Abazović i njegova lutajuća partija", navodi se u saopšetnju koje potpisuju Predsjednik Savjeta, Miodrag Živković, izvršni koordinator Ljubomir Filipović i programski koordinator Rade Bojović.

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.