URA: Iza fašističkog sajta izdaja.me stoje Bečić i Bogdanović, Spajić i Krivokapić
Miloš Konatar

URA: Iza fašističkog sajta izdaja.me stoje Bečić i Bogdanović, Spajić i Krivokapić

„Kako poznat rukopis crtanja meta. Mračni centri su i dalje tu, i spremni su na sve zbog fotelja. Samo neka znaju jedno – što god dođe mi smo mu naredni!", napisao je Miloš Konatar poslanik poslanik URE na svom Fejsbuk profilu.

Konatar ističe da za to i sve što može izaći iz toga lično smatra odgovornima: Aleksu Bečića i Borisa Bogdanovića, kao i kabinet premijera i lično Zdravka Krivokapića, zajedno sa ministrima Milojkom Spajićem i Jakovom Milatovićem. 

"Svojom retorikom i djelovanjem su uradili sve da nacrtaju mete političkim protivnicima. Pa je li to vrijedno toga? Isto ovo radio je i bivši režim preko sajta UDAR.ME U svakom slučaju - uplašiti nas neće“, naveo je on.

„URA će od Ministarstva unutrašnjih poslova hitno zatražiti odgovor ko stoji iza sajta „izdaja.me“ na kojem se targetiraju poslanici poslaničkih klubova „Crno na bijelo“ i Socijalističke narodne partije“, poručili su iz te partije.

„Gotovo da je jasno iz čije kuhinje izlazi ovaj radikalni, fašistički diskurs i sadržaj u kojem se građani pozivaju na ulice a poslanici targetiraju sa zatamnjenim crno-bijelim fotografijama. Sa adresa onih političkih snaga i pojedinaca koji istim sadržajima danima unazad zasipaju crnogorsku javnost.To je najveći domet politike onih koji odustaju od evropskog puta, civilizovanog i parlamentarnog života, Crne Gore u budućnosti bez balasti prethodnog režima kojemu je isto bilo svojstveno“, zaključuju u saopštenju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.