Đoković napustio CG, u Beogradu uživa na rođendanu teniserke
Foto: Screenshot

Đoković napustio CG, u Beogradu uživa na rođendanu teniserke

Poslije kratke crnogorske turneje, gdje je izazvao frenetično oduševljenje i bio ispaćen u stopu, Novak Đoković se vratio u Beograd.

On je sinoć bio gost na rođendanskoj proslavi kod teniserke Olge Danilović, a korisnici društvenih mreža su se potrudili da to ne ostane tajna,prenosi B92.

Tako se na Instagramu pojavio video snimak slavlja Olge Danilović, srpske teniserke koja ove nedjelje slavi 21. rođendan. Ona je u jednom restoranu dočekala svoj divan dan, a među prisutnima je bio i Đoković.

Nole je bio u društvu svog kuma Nevena Markovića, a evidentno je bilo da je vesela atmosfera djelovala prilično opuštajuće na Đokovića koji je preživio dosta buran period.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.