Damjanoviću finansije, Laloševiću prosvjeta, albanskim partijama vanjski poslovi
Aleksandar Damjanović

Novi sastav moguće manjinske Vlada

Damjanoviću finansije, Laloševiću prosvjeta, albanskim partijama vanjski poslovi

Ukoliko bude formirana manjinska vlada Crne Gore jedan od njenih potpredsjednika, najvjjerovatnije će biti Aleksandar Damjanović donedavni direktor Uprave prihoda i carina, saopšteno je portalu Dana iz više izvora iz koalicije "Crno na bijelo".

Prema tim informacijama Damjanović bi bio i ministar finansija, dok bi funkcioner Socijalističke narodne partije Vasilije Lalošević bio ministar prosvjete i sporta.

Podsjetimo, koalicija "Crno na bijelo", Građanskog pokreta URA i Saveza građana Civis, koja je predložila model manjinske vlade kao jedno od rješenja za političku krizu, podnijela je Skupštini inicijativu 31 poslanika za izglasavanje nepovjerenja Vladi premijera Zdravka Krivokapića.

Prema informacijama portala "Dan" jedan od ministara Vlade Zdravka Krivokapića koji će zadržati istu poziciju i u novoj manjinskoj vladi je ministar kapitalnih investicima Mladen Bojanić. Predstavnici albanskih koalicija koje će ući u manjinsku vladu, za sada, skoro sigurno dobijaju ministarstvo manjinskih prava, a moguće je da njihov kada pokriva i mjesto ministra vanjskih poslova.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.