Spajić: Manjinama je ponuđeno da uđu u Vladu, ne da budu ničija zamjena
Milojko Spajić

Reagovao na saopštenje Đeke i Đeljošaja

Spajić: Manjinama je ponuđeno da uđu u Vladu, ne da budu ničija zamjena

Jedini cilj razgovora sa predstavnicima partija manjinskih naroda, u septembru prošle godine, bio je njihov ulazak u Vladu Crne Gore, a nikako bilo čija zamjena, saopštio je ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić.

Spajić je reagovao na zajedničko obraćanje lidera Albanske alternative Nika Đeljošaja i poslanika Albanske liste "Jednoglasno" Fatmira Đeke koji su kazali da ih je Spajić nakon Cetinja pozivao da uđu u Vladu i zamijene Građanski pokret URA jer "se nijesu pokazali lojalnim premijeru Krivokapiću".

"Nudio sam i uvijek ću nuditi da predstavnici  manjinskih naroda budu krucijalni dio vlasti u Crnoj Gori. Bogatstvo ove zemlje je u različitostima,  i ja sam to naučio odrastajući sa svojim Pljevljacima svih nacionalnosti. I sad to mislim", poručio je Spajić. 

On je kazao da da je prisustvo manjina u novoj Vladi, poslije vanrednih parlamentarnih izbora u maju 2022. godine, neophodno i veoma važno za demokratski prosperitet Crne Gore.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.