Demokrate: Mirno uz građane u odbrani izborne volje
Demokrate Crne Gore

Demokrate: Mirno uz građane u odbrani izborne volje

Poslanici i funkcioneri Demokratske Crne Gore podržavaju proteste slobodnih građana koji se suprotstavljaju krađi izborne volje od 30. Demokrate će ličnim prisustvom, kao i prethodnih dana, podržati proteste i stati uz građane koji ne pristaju da se u djelo sprovede dogovorena izdaja i prevara kojom se na vlast namjerava vratiti ona politika koja je u prethodnih 30 godina stvorila sistem straha, nepravde, mafije i terora, saopšteno je danas iz te partije.

Glavna pravila kako su naveli svih iskrenih, mirnih, dostojanstvenih protesta kojih su se pridržavali svih prethodnih godina:

"1. Uvijek se i na svakom koraku ponašati mirno, kulturno, civilizovano, demokratski i građanski.

2. Svakog provokatora ili ubačenog elementa koji ima zadatak da vrijeđa, napada, provocira, širi nacionalnu ili vjersku mržnju odmah detektovati i prijaviti;

3. Odnijeti se sa uvažavanjem prema svima, ukljičujući i javne funkcionere čiji eventualni dolazak predstavlja planiranu provokaciju;

4. Poštovati epidemiološke mjere nošenjem maski i držanjem distance", poručeno je iz Demokratske Crne Gore.

Dodaju da su to zlatna pravila, jer poručuju da nervoza raste kod mnogih političkih, kriminalnih i bezbjednosnih struktura zbog mirnog i dostojanstvenog odgovora građana s kojim ne umiju da se nose.

"Demokrate će i ovog puta biti uz građane i za građane, u misiji odbrane izborne volje i sprečavanja velike prevare u pokušaju. Građani Crne Gore imaju više nego dovoljno snage, mudrosti i odlučnosti da i ovome stanu na kraj", zaključuje se u saopštenju. 
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.