Đeljošaj i Đeka: Spajić nam obećavao brda i doline, posle 5. septembra kazao da URA više nije lojalna premijeru
Nik Đeljošaj

Đeljošaj i Đeka: Spajić nam obećavao brda i doline, posle 5. septembra kazao da URA više nije lojalna premijeru

Premijer Zdravko Krivokapić po ko zna koji put je govorio neistinu, pošto je htio Građanski pokret URA da izbaci iz Vlade Crne Gore, a da umjesto te stranke kao puku zamjenu, samo zbog podrške u Parlamentu ima manjine, navodi se u zajedničkom reagovanju lidera Albanske alternative, Nika Đeljošaja i poslanika Albanske liste "Jednoglasno" Fatmira Đeke.

Oni su kazali da su nakon dešavanja na Cetinju, 5. septembra, on i Fatmir Đeka bili pozvani na sastanak u Vladi Crne Gore, gdje su ih dočekali ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić, kao i ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojanić.

"Milojko Spajić nam je nudio ulazak u Vladu, govorio o ministarstvima, brdima i dolinama, kako će DF da potpiše neki sporazum, kako tu novu Vladu podržavaju Amerikanci pa do vanzemaljaca. Na upit Fatmira Đeke, a šta je sa URA-om, ministar Spajić je odgovorio da oni ne treba da budu više dio većine jer se nijesu pokazali lojalnim premijeru Krivokapiću", navodi se u saopštenju.

Kazali su i da su ulazeći na sastanak kod Spajića i Borovinić Bojović, vidjeli ambasadorku jedne evropske države, te da ona može da potvrdi da su on i Đeka bili tog datuma na sastanku u Vladi, nakon dešavanja na Cetinju.

"Poštujući funkciju premijera, tačnije odlazećeg premijera, postalo je zaista degutantno demantovati ga, koliko on u ovom kratkom vremenu može izgovoriti netačnih rečenica. Još jednom, goodbye Krivokapiću", navodi se u zajedničkom saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.