Ljubljana: Pao balon, u toku akcija spašavanja
Ilustracija

Ljubljana: Pao balon, u toku akcija spašavanja

U subotu ujutro nešto posle 10 sati ljubljanska policija dobila je obavještenje o nesreći balona na području Ljubljanskog barja u okoline slovenske prijestonice.

Prema prvim informacijama, balon je u zasad nerazjašnjenim okolnostima pao između Škofijice i Iga, a povrijeđeno je najmanje šest osoba, uključujući pilota. Težina povreda zasad nije poznata, javlja portal 24ur.com.

Na mjesto nesreće upućene su spasilačke ekipe, a policija je ogradila područje te je započela sa prikupljanjem informacija o svim okolnostima događaja.

- Sve molimo da svojom prisutnošću ne ometaju rad spasilačkih ekipa i da omoguće neometano spasavanje kao i da poštuju uputstva policije, stoji u saopštenju ljubljanske Policijske uprave.

Prema dosad dostupnim podacima, čini se da nesreća nije tragična kao ona koja se u okolini Ljubljane dogodila 2012. godine kada je u padu i prevrtanju balona poginulo četvoro ljudi, a 28 ih je bilo povrijeđeno, od toga osmoro u kritičnom stanju.

Kurir.rs/Jutarnji list

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.