Beranac uhapšen zbog prijetnji službenicima Uprave za šume?
Ilustracija

Beranac uhapšen zbog prijetnji službenicima Uprave za šume?

Beranska policija uhapsila je Đ.O. iz Berana zbog prijetnji koje je uputio službenim licima Uprave za šume, saopšteno je iz Osnovnog državnog tužilaštva u Beranama.

"Povodom upućenih prijetnji službenim licima Uprave za šume PJ Berane dok su vršili premjer bespravno posječenih stabala, po nalogu državnog tužioca Osnovnog državnog tužilaštva u Beranama Marka Bojovića službenici Uprave policije CB Berane lišili su slobode osumnjičenog Đ.O. iz Berana, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti", navodi se u saopštenju ODT Berane.

Nakon saslušanja državni tužilac je osumnjičenom odredio zadržavanje u trajanju do 72 časa.

Kako se dodaje, izviđaj je u toku.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.