Borovinić Bojović: Abazović ušao u neku vrstu zablude, zaprepašćena sam
Borovinić Bojović

Borovinić Bojović: Abazović ušao u neku vrstu zablude, zaprepašćena sam

Ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović kazala je da je iznenađena inicijativom za izglasavanje nepovjerenja Vladi i stavom vicepremijera Dritana Abazovića. Smatra da je sve jedan blef i osjeća žalost zbog toga, saopštila je u Jutarnjem programu TVCG.

“Ja lično mogu da kažem iz svog ugla, sarađivali smo sa gospodinom Abazovićem veoma blisko. Učestvovao je u svim projektima te Vlade. Sve rezultate predstavljali smo zajednički. Nikada na moju adresu nije uputio ni jedan negativan komentar. Uvijek je bio saglasan, ne samo sa mojim aktivnostima, već i sa onim koje su negdje bliže njegovom, da kažem, užem separatu kao što je Evropa sad. Iznenađena sam, zaprepašćena, žao mi je zbog toga”, kazao je ona

Smatra da je Abazović ušao u neku vrstu zablude.

“Nenormalno je da je nakon usvajanja budžeta, povećanja plata od 40 odsto, toliko projekata pred nama, sa nultom korupcijom i u korist jedino građana, potpuno je apsurdno očekivati da se sada na velika vrata vraća bivši režim koji je radio potpuno suprotno od toga”, kazala je Borovinić Bojović.

Istakla je da su rezultati vlade sa nultom korupcijom.

“Nemoguće da prije nas nijesu znali kako ovo da urade. Nijesu to nikakvi čarobni štapići, kad se stvarno iskreno želi i hoće, nego su interesi bili drugačiji”, kazala je ona.

Istakla je da će djela da sude.

“Ne vidim da je rješenje ovo što nam nudi gospodin Abazović. Zaista ne mislim da je to evropski put kojem treba da teži Crna Gora. Mislim da je to jedan blef. Iskreno osjećam žalost zbog toga jer smo imali ideju koja je sigurna budućnost za Crnu Goru, a to je ono što je nama najvažnije”, istakla je ministarka.  

Izvor: RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.