Ministarka zaboravila da na poštovanje mjera pozove i građane koji se svake večeri protestuju

Ministarka zaboravila da na poštovanje mjera pozove i građane koji se svake večeri protestuju

Ministarstvo zdravlja, Uprava za inspekcijske poslove i Uprava policije i ove sedmice, od petka do nedjelje veče, organizovaće akciju pojačane kontrole poštovanja propisanih epidemioloških mjera u svim gradovima Crne Gore, sa posebnim fokusom na zimske turističke centre.

Tako je juče glasila poruka poslata iz resora ministarke Jelene Borovinić Bojović.

Zanimljivo, ali ne i neočekivano je da je ministarka zaboravila da na poštovanje mjera pozove i građane koji se svake večeri okupljaju u crnogorskim gradovima protestujući protiv najavljenog formiranja manjinske vlade, piše Cdm.

Braneći svoju, ali i političkih drugova fotelje, ministarka je, ocjenjuje taj portal, zaboravila na mjere.

Ministarka koja je svojevremeno kazala da zdravlje nije poligon za monopol i politiku, prije nekoliko dana je dematovala sebe.

“Jedinstvo Vlade i aktuelne parlamentarne većine, kroz iskren dijalog, saradnju i zajednicki zacrtane ciljeve, jedini je siguran i pravi evropski put koji vodi prosperitetu Crne Gore i boljoj budućnosti za svu našu djecu”, napisala je “apolitična”” ministarka na Twitteru.

Jedna je od ministara koja je podržala poziv ministra ekonomskog razvoja Jakova Milatovića da vicepremijer Dritan Abazović podnese ostavku.

Koliko je ministarka zdravlja izvan politike najbolje govori i činjenica da je bila dio pregovaračkog tima koji je sa predstavnicima manjina razgovarao o njihovom eventualnom ulasku u sada već odlazeću Vladu Zdravka Krivokapića - navodi CDM.

Nema mjesta politici. Zdravlje je preče. Pardon, fotelje su preče - zaključuje se u tekstu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.