Ministarka Srzentić objasnila zašto je uhodila maloljetna lica

Ministarka Srzentić objasnila zašto je uhodila maloljetna lica

Ministarka javne uprave, digitalnog društva i medija Tamara Srzentić oglasila se danas nakon medisjkih natpisa da je juče pratila maloljetnike i da ih je snimala što su oni prijavili policiji.

Srzentić je u objavi na Twitteru objavila njenu verziju događaja.

“Juče je u moj stan provalilo lice, o čemu sam obavijestila Upravu policije i o čemu se vodi istražni postupak. Nakon tog stresnog događaja, po izlasku iz stana, primijetila sam u blizini stana lica koja su pratila moje kretanje, od kojih je jedno lice na sebi imalo sličan odjevni predmet kao lice koje je provalilo u moj stan, zbog čega sam imala sumnju da su umiješana u prethodni događaj”, navodi ona, piše Cdm.

Prema njenim riječima policija je dalje preuzela radnje iz svoje nadležnosti.

“Kasnije u toku dana od inspektora sam dobila informacije da se radi o maloljetnim licima, za koje ne postoji osnovana sumnja da su učestvovala u radnji koja je osnov moje prijave”, naglasila je Srzentić.

Predmet, dodaje ona, koji se tiče pokušaja provale u njen stan je i dalje aktivan i inspektori Uprave policije rade na njegovom rasvjetljavanju.

“Koristim priliku da izrazim žaljenje, ukoliko sam usljed preživljenog stresa kojem sam bila izložena, na bilo koji način uznemirila druga lica”, zaključila je Srzentić.

Policija se o ovom slučaju nije javno oglasila.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.