Reagovanje porodice:  Špediter nema pravo da otvori ili kontroliše bilo koju pošiljku bez prisustva carinika

Reagovanje porodice: Špediter nema pravo da otvori ili kontroliše bilo koju pošiljku bez prisustva carinika

Ovlašćenja špeditera su vrlo ograničena, on nema pravo niti može da otvori ili na taj način kontroliše bilo koju pošiljku, bez prisustva carinika, saopštili su predstavnici porodice Drobnjak, povodom hapšenja špeditera Đoka Drobnjaka u vezi 400 kilograma kokaina nađenih u magacinu u Podgorici.

 Pismo Đokovog oca pročitano je danas na sjednici Odbora za bezbjednost Skupštine Crne Gore.

"Uhapšen je pod sumnjom da je član međunarodne organizovane kriminalne grupe, osnovane od strane NN lica, iako ni jedan dokaz za takvu tvrdnju ne postoji", naveli su iz porodice Drobnjak. 

Oni tvrde da je Đoko častan i pošten čovjek, bez ikakve mrlje u svojih 49 godina života, što može potvrditi i svaki građanin Bara, prenosi Rtcg.

Navode i da nikada nije imao nezakonitih postupanja, čak ni saobraćajnih prekršaja, a kamoli kriminalnih sklonosti, koje mu se danas stavljaju na teret. 

On je uhapšen i određeno mu je zadržavanje, a protiv njega je podnesena krivična prijava zbog sumnje da je bio član kriminalne organizacije koja je krijumčarila kokain u paketima banana pronađen prije dva dana u magacinu kompanije "Voli". 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.