¨Dokažite da je bilo ko iz SNP-a uzeo jedan cent od bilo koga¨
ilustracija

¨Dokažite da je bilo ko iz SNP-a uzeo jedan cent od bilo koga¨

¨Kada o izdaji pričaju oni koji su uzeli sve što su mogli od SNP-a i bez obraza otišli i napravili novu partiju, preotimajući naše članove, ostaje vam samo da se nasmijete.¨ poručuje se u saopštenju.

 

Demokrate pričaju o principima SNP-a, a svaki su pogazili i pretvorili u svoju suprotnost. 

¨Misle ove mlade junoše da mogu vikom i galamom ubijediti građane Crne Gore u svoje laži, ali su se prevarili. Znaju naši građani dobro ko je oduvijek bio na braniku iskonske, časne i pravedne Crne Gore i ko će to do kraja ostati.Što se tiče slučaja ubistva Duška Jovanovića, podsjećamo javnost da su upravo Demokrate mjesecima kočile izbor Tužilačkog savjeta, čijim bi formiranjem bile stvorene pretpostavke i za rješavanje ovog slučaja. Takođe, podsjećamo da su zbog prikupljanja jeftinih političkih poena upravo Demokrate opstruirale pokušaj rješavanja ubistva Duška Jovanovića koji je pokrenuo potpredsjednik Vlade Dritan Abazović.¨ navodi se u saopštenju.

Što se tiče miliona koje pominju, ako imaju hrabrosti, dokažite da je bilo ko iz SNP-a uzeo jedan cent od bilo koga, poručuju iz SNP-a, Pošto to ne možete uraditi, kako navode, prestanite da kao papagaji ponavljate ovu besmislenu priču za malu djecu. 

¨Dakle, sve ono što pokušavate inputirati SNP-u su obične neistine u koje neće povjerovati nijedan građanin Crne Gore. A vi i dalje nastavite da napadate svoje političke roditelje, od kojih ste sve naučili i uzeli. Samo, ne očekujte da će vam se to dobrim vratiti.¨ zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.