'Bilo bi smiješno, da iz toga ne viri 21 milion'
Foto: Demokratska CG

'Bilo bi smiješno, da iz toga ne viri 21 milion'

¨Od opozicije nas ništa ne iznenađuje i ne čudi. Od onih koji su nas prisluškivali, pratili, fabrikovali afere, hapsili, prebijali, ne očekujemo da nam požele dobro, odnosno očekujemo da nam požele sve najgore i u političkom, a pojedini i u svakom drugom smislu. ¨ poručile je Demokratska Crna Gora.

¨Tako da nas njihova inicijativa za razrješenje predsjednika Skupštine koji uživa nepodijeljenu podršku najvećeg dijela crnogorske javnosti, što potvrđuju i sva istraživanja javnog mnjenja apsolutno ne čudi. Ponosni što Petar Ivanović, Branimir Gvozdenović i njima slični potpisaše Inicijativu za razrješenje Alekse Bečića. Gori od njih su samo oni iz dosadašnje parlamentarne većine, a sadašnje Kolicije za 21 milion, koji ne staviše potpise, a sa DPS-om dogovoriše izdaju izborne volje građana.¨ navode u saopštenju.

On poručuju da ih čudi samo što su se brukali u obrazloženju Predloga. Da su makar saopštili - kolega Bečicu, izdali su vas oni sa kojima ste nas pobijedili 30. avgusta i mi hoćemo da iskoristimo tu izdaju, ne bismo im ništa zamjerili. Međutim, kako navode, da oni koji su opstruirali Parlament na svakom koraku, pokušavali da izvedu ustavni puč sa tadašnjim DIK-om, bojkotovali u više navrata rad Parlamenta, bojkotovali cijelu godinu dana rad Odbora za izbornu reformu, odbijali zakonski projekat o objedinjavanju lokalnih izbora tvrdeći da je neustavan, a sada istovjetan podnose Skupštini  i mnogo čega drugog, sada u Predlogu za razrješenje tvde da je nedolazak do 3/5 ili 2/3 većine za izbor nosilaca pravosudnih funkcija što je nasleđe prethodnog saziva Skupštine, a ne ovog, razlog za smjenu Bečića.

¨Bilo bi smiješno, da iz toga ne viri 21 milion, jer su pomenute kolege kao i svi poslanici crnogorskog i evropskog parlamenta jednoglasno usvojili prije samo mjesec dana Deklaraciju POSP-a kojom se snažno pozdravljaju rezultati predsjednika Bečića i ovog saziva crnogorskog Parlamenta, koji je na poslednjoj sjednici razmotrio sve predloge zakona Vlade i usvojio preko 60 zakona.
Tako da se ovdje ne radi o bilo kakvoj inicijativi opozicije, već o inicijativi URA i moguće drugih političkih izdajnika iz parlamentarne većine i tzv. Koalicije “za 21. milion”, jer bez pakta sa njima Bečića nikada opozicija ne bi mogla smijeniti.¨ poručuju u saopštenju i navode:

Zamislite, poštovani građani, koliko se izdajnici iz parlamentarne većine moraju zastiđeti od poslanika Gencija Nimanbegua koji nije zelio da stavi potpis na izdajnički akt Koalicije “za 21 milion”.- zaključili su iz Demokratske Crne Gore.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.