Nakon Australije mir našao u CG: Đoković posjetio manastir Ostrog(FOTO)
Novak Đoković, foto: FB

Nakon Australije mir našao u CG: Đoković posjetio manastir Ostrog(FOTO)

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković posjetio je danas manastir Ostrog i poklonio se moštima Svetog Vasilija Ostroškog Čudotvorca.

 Novak se u Ostrogu susreo sa Mitropolitom crnogorsko – primorskim Joanikijem i bratijom manastira.

"Nakon obilaska mastirskih svetinja druženje sa dragim gostom nastavljeno je u manastirskoj trpezariji gdje se razgovaralo i o poslednjim dešavanjima i iskušenjima kroz koje Novak prolazi poslednjih mjesec dana. Mitropolit Joanikije je poželio Novaku da se što prije vrati na teren i ponovo počne da se bavi onim po čemu je proslavio ne samo sebe već i svoj narod i svoju državu", navodi se u saopštenju Mitropolije crnogorsko-primorske.

51833654356c7d5bf7e29c

U znak molitvenog sjećanja na ovu posjetu mitropolit Joanikije je Novaku Đokoviću poklonio ikonu Svetog Vasilija Ostroškog da mu on bude pomoćnik na svim njegovim putevima.

51833654411c4c567426fc

Podsjećamo, nakon deportacije iz Australije, Đoković je juče doputovao u Crnu Goru.

5183271481749a94e58e9c

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.