Zirojević: Davljenik se za slamku hvata!

Zirojević: Davljenik se za slamku hvata!

Stavovi 2 i 4 člana 92 Ustava Crne Gore jasno govore pod kojim uslovima Vlada može, odnosno ne može raspustiti Skupštinu.

¨S obzirom da su 29. decembra usvojeni budžet i brojni zakoni, jasno je da stav 2 nije ispunjen. Imajući u vidu hvalospjeve Demokrata nad samima sobom i njihovo veličanje rada Skupštine u ovom mandatu, valjalo bi ih pitati šta misle o ovome.¨ navodi Zirojević

No, kako god bilo, on navodi da je stav 4 jasan - Vlada ne može raspustiti Skupštinu ukoliko je pokrenut postupak izglasavanja nepovjerenja Vladi.

¨Nevjerovatna je činjenica da je premijer, prije samo dva dana, rekao da ovo neće učiniti i pohvalio rad Parlamenta. Od premijera, koji je više puta pokazao da je spreman da ne trepne, a da slaže, ovo uopšte i ne čudi. Danas jedno, sjutra drugo, nije problem.Ko će ga znati, možda se, iz objektivnih razloga, i ne sjeća šta je sve govorio na press-u.¨ poručuje Zirojević.

Da im laži nijesu strane, kako navodi, pokazao je i ministar zvani tri krave i putovanje na Kubu čiju su posljednju izjavu javno demantovala trojica njegovih kolega iz Vlade.

¨Ne bi me začudilo da i ovaj treći govori neistine iz Amerike. Ne bi mu bio prvi put. Kako god bilo, većinska volja građana će konačno biti ispoštovana, a Vlada Zdravka Krivokapića, 4. februara, ispraćena u prošlost. Uz trubače, ako će im lakše pasti.¨ zaključio je u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.