Marović Demokratama: Vi ste bez stava, hrabrosti i bez iskrene želje da se Crna Gora priključi EU
Jovana Marović

Marović Demokratama: Vi ste bez stava, hrabrosti i bez iskrene želje da se Crna Gora priključi EU

,,Uzalud je da objašnjavate navodne razloge zbog kojih šest mjeseci niste željeli da podržite imenovanje Tužilačkog savjeta. Javnosti je jasno da ste se rukovodili drugim interesima, te da ste pozicioniranje i zauzimanje mjesta u izvršnoj vlasti stavili ispred borbe protiv korupcije i organizovanog kriminala. A računica je jasna, kad nema rezultata u vladavini prava, nema članstva u EU. Demokrate su, dakle, protiv članstva u EU", saopštila je potpredsjednica Građanskog pokreta URA Jovana Maroviću u odgovoru Demokratskoj Crnoj Gori.

"Ne vrijeđa me kvalifikacija lažne NVO aktivistkinje. Borim se za demokratiju i vladavinu prava u Crnoj Gori mnogo duže od vaše partije. Vas zapravo boli što istinski aktivisti i borci za ljudska prava biraju URA-u, a ne Demokrate, jer vi predstavljate sve ono protiv čega se bore", istakla je Marović.

,,I na kraju, prestanite da se krijete iza svoje PR službe. Kultura komuniciranja i kućnog vaspitanja podrazumijeva da imenom i prezimenom stanete iza svojih riječi kad se nekome direktno obraćate. Pretpostavljam da je problem u tome što širite poluistine i uvrede, što je vaš jedini način skretanja pažnje na sebe, budući da stav nikad i nemate", zaključila je ona. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.