Đoković doputovao u Crnu Goru
Foto: Radio Tivat

Đoković doputovao u Crnu Goru

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković doputovao je u Crnu Goru.

Oni koje kiša nije spriječila da prošetaju gradskom rivom Pine imali su zadovoljstvo da vide Đokovića i da se sa njim fotografišu, prenosi Tivat info.

Đoković se sa prijateljima uputio ka Porto Montenegru, gdje je smješten.

27005708461e948f128688314556909v4big

Đoković je prethodne sedmice poslije 11 dana provedenih u Australiji i dva sudska procesa deportovan, nakon čega se vratio u Srbiju.

Đoković je deportovan iz Australije, pošto su mu australijske vlasti ukinule vizu zbog toga što se nije vakcinisao na koronavirus.

Iako je Đoković imao medicinsko izuzeće od vakcinacije, što je načelno bilo dovoljno za igranje, Australijanci to na kraju nijesu prihvatili.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.