Đeljošaj: Ko se izdaje? Nećete uspjeti da zavadite Crnu Goru
Đeljošaj

Đeljošaj: Ko se izdaje? Nećete uspjeti da zavadite Crnu Goru

Kad pročitate ovih dana riječ "izdaja", znajte da je to grčevita odbrana fotelja, kazao je predsjednik opštine Tuzi i predsjednik Albanske alternative Nik Đeljošaj.

Konstatovao je sa žaljenjem da vidi da bi pojedini odbranili fotelje po svaku cijenu i pozivaju narod na nemire, što je, kako kaže, dno dna.

"Podržavali su 2020-te godine manjinsku vladu na čelu sa ovim nesrećnikom Krivokapićem, bila je ,,čista” pa se može podržati, a sada kada je moguće da dvije partije iz parlamentarne većine, mogu sa manjinama da formiraju manjinsku vladu, sada je izdaja. Ovdje je jasno šta je u pitanju, podržavao si vladu bez manjina a ne podržavaš vladu u kojoj su manjine, u obije varijante bez DPS-a. Zdravko može a Dritan ne!!!Ovo je i jasan pokazatelj odnosa ovih partija prema manjinama!", naveo je Đeljošaj.

On ocjenjuje da  je ovdje određeni fašizam na djelu, izdaja je kad su manjine dio vlasti, a čija izdaja, upitao je.

"Ko se izdaje? Da li je isključenje manjina u aktuelno/odlazećoj manjinskoj vladi bila namjerna?!?! Snijeg je dobar, tragovi ostaju…
PS
Dodjite na kurs zajedništva u Tuzima, gdje su zastupljene sve vjere i nacije, gdje nema podjela, gdje se budžetom previđaju sredstva za Islamsku zajednicu, Katoličku crkvu, Pravoslavnu crkvu… ovo je Crna Gora u malom. I da, nećete uspjeti da zavadite Crnu Goru!", naveo je Đeljošaj u objavi na Fejsbuku.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.