Ivanović: Nećemo iznevjeriti pobjedu od 30. avgusta, nismo zadovoljni radom premijera
Dragan Ivanović, Foto: SNP

Ivanović: Nećemo iznevjeriti pobjedu od 30. avgusta, nismo zadovoljni radom premijera

U okviru partijskih aktivnosti Odbora SNP Glavnog grada Podgorica, sinoć je održana sjednica Izvršnog odbora opštinskog odbora u proširenom sastavu, sa članovima Glavnog odbora iz Podgorice na kojoj su sa članovima razgovarali predsjednik Odbora i šef kluba poslanika Dragan Ivanović, sekretar Izvršnog odbora i poslanik Dragan Vukić, potpredsjednici podgoričkog odbora Radmila Čagorović, Bogdan Božović i Marija Radinović.

Predsjednik Odbora i šef poslaničkog kluba SNP CG Dragan Ivanović kazao je prisutnima da nema razloga za nerazumijevanje i pogrešan stav javnosti oko poteza SNP u veoma teškoj političkoj situaciji u kojoj se država danas nalazi "zahvaljujući nesmotrenoj i pogrešnoj politici premijera Zdravka Krivokapića, koji pokušava da optuži nas, čijim je glasovima na izborima 30. avgusta 2020. godine postao predsjednik Vlade, da radimo protiv interesa građana“, istakao je Ivanović.

Prema njegovim riječima, "Socijalistička narodna partija nikada nije izdala svoj program i svoje principe jer su oni zacrtani sa našim narodom prije 24 godine kada smo krenuli u obračun sa DPS-om koji je tada počeo da ponižava Crnu Goru i njene građane politikom korupcije i kriminala".

"SNP neće i nije iznevjerila pobjedu koju smo ostvarili zajedno sa koalicionim partnerima tog 30. avgusta, ali ne možemo da dozvolimo da sadašnja Vlada na čijem je čelu Zdravko Krivokapić to učini. Nismo zadovoljni radom Vlade, a posebno premijera jer nije ispunio ništa što je obećao, a morao je mnogo toga da učini. Odakle mu pravo da unosi sjeme zla u SNP-u tvrdnjama da u poslaničkom klubu imaju, kako kaže, makar dva poslanika koji nisu za manjinsku vladu. Uvjeravamo javnost da je poslanički klub, kao i cijela partija jedinstvena u stavovima, a to da li ćemo podržati manjinsku vladu ili ne, odlučiće kao i uvijek organi partije“, naglasio je Ivanović.

Ivanović je podsjetio da poslanici SNP-a nisu potpisali inicijativu za izglasavanje nepovjerenja Vladi i naglasio da je manjinska vlada jedno od mogućih rešenja za izlazak iz krize. Tu manjisku vladu, pojasnio je Ivanović, može da podrži ko god hoće, ali je sigurno da u njoj neće biti DPS-a.

Članovi organa Partije su nakon obraćanja predsjednika Odbora SNP Glavnog grada Dragana Ivanovića i njegovog detaljnog pojašnjenja aktuelne političke situacije, bili jedinstveni u stavu da je SNP na pravom putu i da bezerezervno podržavaju rukovodstvo Partije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.