Marović Bojoviću: Kad govorite o izdaji zavirite prvo u svoje redove
Jovana Marović, Foto: URA

Marović Bojoviću: Kad govorite o izdaji zavirite prvo u svoje redove

Demokratski front je najmanje pozvan da govori o posvećenosti i podršci demokratizaciji i radu ove Vlade budući da su tek nekoliko dana nakon 30. avgusta okrenuli leđa nosiocu svoje liste i od samog početka rušili jedinstvo koalicionih partnera i dogovorene principe, saopštila je Jovana Marović potpredsjednica Građanskog pokreta URA.

"Kad govorite o izbornoj volji građanki i građana, pođite od toga da ste je najviše vi iz DF-a narušili i igrali se s njom. To ste uradili najavama protesta i bojkotom rada parlamenta kada su na dnevnom redu bila važna pitanja od značaja za naš evropski put i dobrobit građanki i građana. To ste uradili kada ste, zajedno sa Demokratama, uslovili izglasavanje Tužilačkog savjeta vašim ulaskom u Vladu. Na taj način ste pokazali da su vam fotelje i vaši lični interesi važniji od građanki i građana, borbe protiv korupcije i organizovanog kriminala i članstva u EU", kazala je Marović.

Zbog toga i ne čudi što su se kako navodi među prvima iz DF-a oglasili baš oni koji su uspjeli da uguraju članove svojih familija u Vladu, a većina jeste, baš kao što je pokazano i zavidno jedinstvo u rušenju same Vlade u kojoj ste sve vrijeme participirali. 

"Spočitavanje da je URA planirala drugačije scenarije od same izborne pobjede iz redova onih koji su uradili sve da ovaj projekat ne uspije je u najmanju ruku licemjerno. Zato sada ne prebacujte lopticu u naše dvorište već zavirite u sopstvene redove jer ćete tamo naći odgovor na sva vaša pitanja", zaključila je Marović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.