Bojović: Nijedna URA ne može spriječiti povratak Crne Gore sebi
Dragan Bojović

Bojović: Nijedna URA ne može spriječiti povratak Crne Gore sebi

Povratak Crne Gore sebi, svome iskonskom sistemu vrijednosti, viteštvu i slobodi počeo je 30. avgusta i nema te Ure koja ga može zaustaviti, poručio je poslanik DF-a Dragan Bojović.

URA je, kako je rekao, odlučila da se bori protiv korupcije uz podršku onih koji su do grla u korupciji.

"URA će tobože da nas uvede u Evropu uz podršku 'evropskog' i 'perspektivnog' Đukanovića, Gvozdenovića, Ivanovića, Markovića. I, da čudo bude veće, baš sa njima zajedno hoće da bira i 'deblokira' pravosudne organe", rekao je Bojović.

On smatra kako je URA, već od 30. avgusta 2020, po svemu sudeći planirala da učini "reformski" zaokret, i da, kako je rekao, uleti u toplo naručje "progresivnog“ i "zdravog“ DPS-a.

"Za ovu, sve izvjesniju, izdaju građana, kojima su prije izbora obećavali upravo suprotno, samo su, izgleda, čekali pogodan trenutak. I uzalud bi bilo čak da su sve ostale partije parlamentarne većine i cjelokupan Demokratski front danima hvalile Vladu. Uzalud je i to što je URA sve vrijeme kontrolisala većinski paket aktuelne Vlade. Jer, ideolozi pokreta URA, odnosno koalicije Crno na bijelo, sa 5,53 posto glasova (među čijim glasačima su mnogi Srbi, a svi do jednog protivnici DPS-a), misle da mogu da rade sa tim šta god hoće: da imaju 100 posto vlasti,  da predaju izbornu volju građana gubitničkom DPS-u, da se ponašaju kao da samo oni, i isključivo oni, s tako malom izbornom podrškom, reprezentuju nacionalne i državne interese Crne Gore", rekao je Bojović.

"U pamet se, Crnogorci!  Potonja je ura da se dozovete, Uraši", poručio je Bojović. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.