Polaganje drugog stručnog ispita 22. februara

Oblast zaštite i spašavanja

Polaganje drugog stručnog ispita 22. februara

Poziv za prijavljivanje kandidata za polaganje drugog stručnog ispita za rad u državnim organima u oblasti zaštite i spašavanja, uputilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

¨Zakazuje se polaganje drugog stručnog ispita za rad u državnim organima u oblasti zaštite i spašavanja dana 22. februara 2022. godine (utorak), u prostorijama Direktorata za zaštitu i spašavanje Ministarstva unutrašnjih poslova, ulica Jovana Tomaševića bb Podgorica.¨ poručili su u pozivu.

Ispit će započeti u 14 časova naznačenog dana za polaganje ispita.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.