Stefanović: Srbija nema boljeg od Vučića
Aleksandar Vučić

Stefanović: Srbija nema boljeg od Vučića

Ministar odbrane Republike Srbije Nebojša Stefanović kaže da u Srpskoj naprednoj stranci ne postoji bolji kandidat za predsjednika Srbije od šefa države i lidera te partije Aleksandra Vučića.

Odgovarajući na pitanja novinara posle analize stanja, operativnih i funkcionalnih sposobnosti Vojske Srbije (VS) u 2021. godini, Stefanović je ocijenio da navodi opozicije da je glasanje na referendumu o promjenama Ustava u oblasti pravosuđa u stvari bilo izjašnjavanje građana o vlasti Aleksandra Vučića, nemaju veze sa istinom.

"I 2017. godine smo slušali različite priče pa je Aleksandar Vučić pobijedio u prvom krugu sa 55 odsto glasova onih koji su izašli na predsjedničke izbore. Uvjeren sam da će se tako nešto dogoditi i u aprilu ako se Vučić bude prihvatio kandidature a mislim da ne postoji drugi kandidat koga SNS može da predloži", kazao je Stefanović.

Dodao je da će "svi vidjeti" šta građani misle o Vučiću ako aktuelni predsjednik Srbije bude odlučio da se kandiduje za još jedan mandat.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.