Poginuo najpoznatiji francuski glumac
Foto: AP

Na skijanju

Poginuo najpoznatiji francuski glumac

Francuski glumac Gaspard Ulijel koji glumi u Marvelovoj predstojećoj seriji „Moon Knight“, poginuo je u skijaškoj nesreći na Alpima, javila je novinska agencija AFP. Imao je 37 godina.

Glumac, dobitnik Cezara, bio je na skijanju kada se sudario sa drugim skijašem na raskrsnici između dvije staze i zadobio ozbiljnu povredu mozga. Helikopterom je prevezen u bolnicu gdje je preminuo sat vremena kasnije. Lokalne vlasti su otvorile istragu o nesreći, navodi AFP.

Ulijel je bio jedan od najpoznatijih francuskih glumaca i radio je sa hvaljenim filmskim stvaraocima u Francuskoj i inostranstvu.

Glumi i ponoćnog čovjeka u Marvelovom dugo očekivanom serijalu „Moon Knight“.

Mladi glumac je bio veoma cijenjen i bio je poznat po tome što je bio veoma artikulisan, elegantan i druželjubiv. Tokom svoje uspješne karijere osvojio je niz nagrada, uključujući dvije nagrade Cezar, 2005. sa „Veoma dugim angažmanom“ i 2017. sa „To je samo kraj svijeta“.

Ulijel je takođe bio tražen model. Bio je zaštitno lice “Chanel” mirisa “Bleu de Chanel”.

Iza Ulijela su ostali njegov šestogodišnji sin Orso i njegova djevojka Gaele Petri.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.